Egy megbízható kiállítás a siker receptje
A HKTDC Élelmiszeripari Kiállítása idén augusztusban a 20. évfordulóját ünnepli. A beszerzési és kapcsolatépítési lehetőségekben bővelkedő rendezvény a világ minden tájáról vonzza a beszállítókat és a gyártókat. 2008-ban az eseményen 17 ország és régió több mint 490 kiállítója vett részt. A Szakmai Hallba 59 ország és régió 8 700 vevője látogatott el, a Közösségi Hallban pedig 314 600 látogató fordult meg.

Komoly üzlet – Szakmai Hall
Az élelmiszeriparban és az üdítőiparban érdekelt szakemberek termékek és szolgáltatások beszállítóival és gyártóival találkozhatnak.
Kiemelt termékzónák: Mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiák (Agriculture & Food Technology), Rizs és gabona (Rice & Cereal), Kávé (Coffee), Növényi eredetű és szerves élelmiszerek (Green & Organic Food) és Friss élelmiszerek (Fresh Food)

Piaci visszajelzések – Közösségi Hall
Kiváló lehetőséget kínál az azonnali piaci visszajelzésekre: termékek piacra dobása, márkapromóció és piaci ismeretek terén
Az Élelmiszerek Birodalma (Premium Food Zone) felső kategóriás márkanevekkel rendelkező élelmiszereket, italokat és kapcsolódó termékeket mutat be.
Egyidejű rendezvények
Az Élelmiszeripari Expo-val egy időben két másik kiállítás is zajlik:
Hongkongi Nemzetközi Tea Vásár
Modernizált Kínai Orvoslási Kiállítás és Konferencia
HKTDC Hong Kong Lifestyle Showcase

Különleges utazási lehetőségek a kiállítás látogatóinak
Vegyen részt a 10 millió USD összértékű támogatási programunkban, és látogasson el a rendezvényre. A kedvezményes ajánlataink megkönnyítik utazását Hongkongba, ahol nemzetközi kiállítókkal találkozhat.

Tennivalók
Regisztráljon 2009. július 22. előtt, hogy mielőbb megkaphassa az ingyenes belépőjét.

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department